De expositie Natuur op Goeree Over Flakkee is in het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) te bewonderen in het paviljoen van Theetuin de Bongerd in Herkingen van 10.00 uur tot zonsondergang
De expositie is te bezoeken van zaterdag 8 juni tot zondag 1 september 2019.

Fotoclub Herkingen biedt de bezoekers de gelegenheid om de foto’s te jureren. Na de expositie wordt er onder de deelnemers een cadeaubon verloot.
De uitslag wordt bekendgemaakt op de web site van de fotoclub, www.fotoclubherkingen.eu

Fotoclub Herkingen is in 2009 voor en door fotoliefhebbers opgericht. Elke laatste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar, waarbij kennis en de laatste nieuwe foto tips aan elkaar worden uitgewisseld. Tijdens de bijeenkomsten tonen ze foto’s, geven ze elkaar terugkoppeling en wordt ervaring uitgewisseld. Zo worden de leden gestimuleerd om maandelijks een recent gemaakte foto in te sturen. Uit de inzendingen wordt door de leden een FOTO VAN DE MAAND gekozen.
Daarnaast organiseren ze field trips en workshops en via themaopdrachten stimuleren ze elkaar in zowel het technische- als in het creatieve vlak, met als doel om nog mooiere plaatjes te kunnen maken.

Heb je interesse om lid van deze vereniging te worden?
Ga dan naar http://www.fotoclubherkingen.eu en klik op de knop “lid worden” en vul je gegevens in. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Fotoclub Herkingen heeft een beperkt aantal plaatsen. Mocht het ‘vol‘ zijn, dan geven ze je hiervan bericht en word je indien gewenst op een wachtlijst geplaatst.


verwacht

verwacht

verwacht

einde 2019

schilderijen

van

NELLEKE

verwacht